Kohtaamispaikoista seuraa, iloa ja tukea

Tervetuloa tapaamaan muita lapsiperheitä! Älä jää yksin. Avoimissa kohtaamispaikoissa voi tavata muita vanhempia. Lapset saavat leikkikavereita. On oleskelua, touhua, tapahtumia ja vertaisryhmiä. Muilta vanhemmilta ja ammattilaisilta saa tukea.

Kohtaamispaikkoja on eri puolilla Kymenlaaksoa. Jokainen kohtaamispaikka on omanlaisensa. Toimintaa järjestetään asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kohtaamispaikat ovat osa perhekeskusten toimintaa. Julkisten palveluiden lisäksi verkostossa on paljon muita lasten ja perheiden kanssa toimivia palveluja, seurakuntia, järjestöjä ja yhdistyksiä. Kohtaamispaikkaan ovat tervetulleita kaikki lapset, heidän perheensä ja läheisensä. Toiminta on maksutonta.

 

Tagit: Karhulan kohtaamispaikka, vanhemmuuden tuki, kouvola kohtaamispaikka, hamina kohtaamispaikka, Länsi- Kotkan kohtaamispaikka, valkealan kohtaamispaikka, vertaistuki, kuusankosken kohtaamispaikka, virolahti kohtaamispaikka, miehikkälä kohtaamispaikka, pyhtään kohtaamispaikka, Keltakankaan kohtaamispaikka, Korian kohtaamispaikka, Kotkansaaren kohtaamispaikka, kohtaamispaikat