Parisuhteen ja seksuaalisuuden tukea netissä: sähköisiä parisuhdekursseja, vinkkejä, testejä

Netissä on tarjolla paljon parisuhteen ja seksuaalisuuden tukeen liittyviä palveluja. On asiantuntijoiden artikkeleita ja luentoja, käytännön vinkkejä, sähköisiä parisuhdekursseja, erilaisia parisuhdetestejä ja paljon muuta. Tutustukaa yksin tai yhdessä.

Hyvä kysymys -verkkopalvelu

Väestöliitto ry:n yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa tuottama Hyvä kysymys -verkkopalvelu tuo vertaistuen ja asiantuntija-avun kotisohvalle. Palvelu tarjoaa muun muassa artikkeleja, luentoja, tehtäviä, kursseja, podcasteja, ryhmächatteja, palvelevia puhelimia. Tarjolla muun muassa Tunnekeskeinen parisuhdekurssi, jonka voi tehdä yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Tutustu tähän

Parisuhteen palikat

Parisuhteen palikat on työkalu, joka auttaa hahmottamaan parisuhteen osa-alueita. Työkalu on avoin kaikille ja kaiken ikäisille, jotka haluavat kehittää omaa parisuhdettaan. Pareille on tarjolla muun muassa mobiilipeli ja nettiparisuhdekurssi. Parisuhteen palikoiden takana on laaja parisuhdetyön ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko, jolla on kristillinen tausta.

Tutustu tähän

MLL:n Vanhempainnetti, Vanhemmuus ja parisuhde

MLL:n Vanhempainnetissä on oma osio Vanhemmuus ja parisuhde, jossa aiheina parisuhteen vaiheet, perheen elämänkaari, parisuhde eri perhetilanteissa ja parisuhteen hoitaminen.

Tutustu tähän

Mielenterveystalon omahoitoa: parisuhde, mustasukkaisuus, seksuaalisuus

Mielenterveystalo.fi tarjoaa monipuolista apua myös parisuhteen ja seksuaalisuuden asioihin. Mielenterveystalon omahoidot ja oppaat tarjoavat luotettavaa tietoa ja keinoja ongelmien voittamiseksi. Tarjolla muun muassa parisuhteen omahoito, mustasukkaisuuden omahoito, seksuaalisuuden omahoito, taloudellisen ahdingon omahoito.

Parisuhteen tuen omahoito- ohjelma
Tervetuloa parisuhteen omahoito-ohjelmaan! | Mielenterveystalo.fi

Mustasukkaisuuden omahoito-ohjelma
Tervetuloa mustasukkaisuuden omahoito-ohjelmaan! | Mielenterveystalo.fi

Seksuaalisuuden omahoito- ohjelma
Tervetuloa seksuaalisuuden omahoito-ohjelmaan! | Mielenterveystalo.fi

Taloudellisen ahdingon omahoito-ohjelma
Tervetuloa rahaongelmien omahoito-ohjelmaan! | Mielenterveystalo.fi

 

Tutustu tähän

Suomen Uusperheiden Liitto

Suomen Uusperheiden Liitto ry:n toiminta-ajatuksena on edistää uusperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja kehitystä. Liiton tarjoamista palveluista esimerkiksi vertaisryhmät uusperheiden vanhemmille tähtäävät parisuhteen ja vanhemmuuden tukemiseen ja sitä kautta koko perheen hyvinvoinnin turvaamiseen.

Tutustu tähän

Tagit: apua parisuhteeseen, apua seksuaalisuuteen, apua netissä