Päivystävät puhelimet ja apua netistä

Valtakunnallinen kriisipuhelin

Kriisipuhelimen tavoitteena on helpottaa henkistä hätää keskustelun kautta ja ehkäistä itsemurhia. Valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 09 2525 0111 suomen kielellä 24/7.  suomen kielellä 24/7.

Katso lisää

Mielenterveysseura

Suomen Mielenterveysseuran sivuilla on monipuolista tietoa, harjoituksia ja tukea elämän eri tilanteisiin. Tarjolla on muun muassa oma-apuohjelmia. Selma oma-apuohjelma on kehitetty järkyttävän tapahtuman itsenäisen käsittelyn tueksi ja Toivo on tarkoitettu nuorille kriisistä selviytymisen oma-apuohjelmaksi.

Katso lisää

Kirkon keskusteluapua

Valtakunnallinen kirkon ylläpitämä Palveleva puhelin tarjoaa kuuntelijan ja keskusteluapua puhelimitse. Palvelevan puhelimen lisäksi keskusteluapuun kuuluu Palveleva chat, Palveleva netti, Palveleva kirje sekä erikseen nuorille ja koululaisille suunnattuja palveluita.

 

Katso lisää

Mielenterveystalo

Kaikille avoinna olevasta Mielenterveystalosta löydät tietoa, omahoito-ohjelmia, oppaita, oirenavigaattoreita sekä palveluhakuja.
Mielenterveystalosta löytyy Aikuisten mielenterveystalo, Nuorten mielenterveystalo ja Lasten mielenterveystalo.

 

Katso lisää

Tukinet

Tukinet on netissä toimiva kriisikeskus. Tukinetissä voit maksutta saada henkilökohtaista tukea, osallistua erilaisiin keskusteluryhmiin tai etsiä tietoja.

Tukinet on internetissä toimiva alusta eri järjestöjen tarjoamille kriisi, tuki- ja auttamispalveluille. Tarjolla on näin tukea monenlaisissa eri kriiseissä ja elämäntilanteissa.

 

Katso lisää

Tagit: apua verkossa, apua puhelimessa